Atakum Belediyesi yol çalışmalarında hız kesmiyor

Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye ekipleri, Atakum’un merkez ve kırsal mahallelerinde birçok noktada asfalt yama ve taş parke yapım çalışmaları yürütüyor.

İlçe genelinde ulaşımın daha konforlu olması için devam eden çalışmalarda kamyon, ekskavatör, kepçe ve silindir gibi birçok iş makinesi kullanılıyor. Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun mesai ile yolları; vatandaşların kullanımına ve araç geçişlerine hazır hale getiriyor.

“EKİPLERİMİZ SAHADA”

Yol yapım çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ’’Teknik ekibimiz hasarlı yolların onarımı ve yeni yol yapım çalışmaları için 7/24 sahada görev alıyor. Vatandaşlarımıza en güvenli ve rahat ulaşımını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçemizde, sorumluluk alanımızdaki tüm alanlarda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ulaşım başta olmak üzere, komşularımızın hayat konforlarını artırmak adına yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.