Atakum’un parkları yazı rengarenk karşıladı

Atakum Belediyesi, rengarenk çiçekler diktiği parklarda yazı karşıladı. 15 bin çiçek toprakla buluşurken parklarda vakit geçiren yurttaşlar estetik görüntünün keyfini çıkardı.

Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz çalışmalarını sürdürüyor. Kentin parklarında önce onarım çalışması gerçekleştiren ekipler ardından çiçek dikimi yaptı. Ekipler, 15 bin adet begonya ve kadife çiçeğini toprakla buluşturarak kentin parklarına rengarenk estetik bir görüntü kattı.

ATAKUM’A GÜZELLİK KATAN ÇİÇEKLER

Özenli çalışmalarıyla kentin farklı noktalarındaki parkları güzelleştiren ekipler, öncelikle yeşil alanlardaki çimleri biçti. Peyzaj mühendislerinin projelendirdiği çiçeklendirme alanlarını kazarak toprağı havalandırdı. Toprak hazırlığı ve çiçek dikimi sırasında ekiplere eşlik eden peyzaj mühendisleri, gerçekleştirilen çalışmalara sahada yön verdi. Atakumluların açık havada sıkça vakit geçirdiği parklarda haftanın her günü çalışmalarını sürdüren ekipler, bu defa da yaz bitkilerini toprakla buluşturdu. 15 bin adet begonya ve kadife çiçeği kentin parklarındaki yerlerini aldı. Kente estetik güzellik katan çiçekler yurttaşları da memnun ederken, park ziyaretçileri belediye emekçilerine teşekkür etti.