Atakum Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Atakum Belediyesi ekipleri kent genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Vatandaşların daha hijyenik koşullarda ibadet yapmaları için camilerde yoğun temizlik çalışması başlatan ekipler; park, cadde ve sokaklarda da ara vermeden çalışıyor.

180 ADET YER ÜSTÜ KONTEYNER

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci öncülüğünde doğa dostu projelerin tek tek hayata geçirildiği Atakum’da, kente geniş kapasiteli 180 adet yer üstü konteyneri kazandırılmıştı.

Belediye ekipleri, vatandaşların hijyenik koşullarla ilgili sorun yaşamaması için Atakum genelinde gerçekleştirdikleri rutin temizlik çalışmalarını da artırdı.

GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMA

Belediyenin Evde Destek Hizmetleri Birimi, kentteki camilerin iç ve dış mekanlarını temizleyerek vatandaşların ibadetleri için hazır hale getiriyor. Ekipler, ibadethanelerde camların silinmesinden halıların süpürülmesi ve yıkama işlemine kadar geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli kentin park, cadde ve sokaklarını adım adım temizliyor.Yoğun mesai harcayan görevliler, iş makineleriyle kentin farklı noktalarında çalışma gerçekleştiriyor. Belediye personeli, parkların mevsimsel bakımını da aralıksız sürdürüyor.