YÜKLENİYOR ...

ataturk

T.C ATAKUM BELEDİYESİ

HABERLERİ

Atakum’da ulaşım ağında yoğun mesai

01/05/2022

example

Atakum Belediyesi yol çalışmalarında hız kesmiyor. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin kırsal ve merkez mahallelerinde eş zamanlı olarak asfalt yama, parke ve kaldırım tadilatı yürütüyor. Çok sayıda personel, Çatmaoluk’tan Mimarsinan Mahallesi’ne kentin dört bir yanındaki ulaşım ağını adım adım onarıyor. Çalışmalarda, yol bakım ve onarımının yanı sıra hasarlı engelli rampaları ve merdivenleri, titizlikle tadilat ediliyor.

BELEDİYE EKİPLERİ 7/24 SAHADA

Belediye yetkilileri, çalışmalar hakkında, “Atakum’da, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini etkileyecek herhangi bir sorun yaşanmaması için özveriyle çalışıyoruz. İş makinelerimizi, ihtiyaç duyulan noktalara en kısa sürede ulaştırıyoruz. Atakumlular için sahada, 7/24 mesai harcamaya devam edeceğiz.” diye konuştular.

HABER GÖRSELLERİ

iphone