YÜKLENİYOR ...

Efsanelerden Atakum’da futbol şöleni

01/05/2022

example

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden özel etkinliklerle kutlayan Atakum Belediyesi, Samsunspor’un ünlü futbolcularını ‘Şöhretler Karması Futbol Şöleni’nde buluşturdu. Atakum Belediyespor Stadı’nda gerçekleştirilen organizasyonda Celil Sağır, Hakkı Hocaoğlu, Canberk Aydın, Adnan Güngör, Necmi Öksüz, Necati Öksüz, Sabri Şirinsoylu, Furkan İlker, Şendoğan Çakmaker, Recep Tevetoğlu, Muhsin Yazıcı, Fatih Aytekin, Adem Sağlam, Hakan Koçaslan, Mustafa Sinecek, Ercan Kol, Mehmet Ali Çınar, Ahmet Ertem, Birol Berkem ve Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’den oluşan Şöhretler Karması, Atakum Belediyespor ile Atakum Belediyespor U-13 takımlarıyla karşılaştı. Gençleri spora özendirmek amacıyla düzenlenen dostluk maçında futbolcular sahaya, ‘Uyuşturucuya değil hayata bağımlı olun’ ve ‘Uyuşturucuya hayır’ pankartları ile çıktı.

HEYECANLI ANLAR YAŞANDI

Heyecanlı anların yaşandığı maçta Şöhretler Karması, Atakum Belediyespor’u 3-1, yenerken, Başkan Türkel takımına bir gol kazandırdı. Ardından Atakum Belediyespor U-13 takımı ile mücadele eden efsane futbolcular, karşılaşmayı 1-0 önde tamamladı. Futbol şöleni ardından düzenlenen törende, ünlü futbolculara plaket verildi. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Samsunspor’un efsane futbolcusu Canberk Aydın'a, kaptan olarak ilk maçında giydiği formayı takdim etti. Atakum Belediyespor U-13 takımı oyuncularının madalya ile ödüllendirildiği turnuvada, Türkiye Şampiyonası 2. kademeye yükselen Atakum Belediyespor U-15  takımı, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

19 MAYIS’A YAKIŞAN BİR ORGANİZASYON

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, organizasyonun Atakum için son derece önemli olduğunu belirterek, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümündeyiz. Atakum Belediye Başkanı seçilmemin üzerinden kısa bir süre geçti ama Samsun'a yakışan bir 19 Mayıs'ı, tıpkı gençliğimizde olduğu gibi 4 gün festival şeklinde geçen bir kutlama programı hayal ettik. Bu kapsamda Samsunspor'un efsane futbolcuları ile Atakum'da futbolu seven hemşehrilerimiz buluştu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu. Önümüzdeki yıllarda daha da güzelleşen kutlamalar yapacağız" diye konuştu.

iphone
stores